Interim diensten
Project Audit inschrijven als Interim Professional referenties begeleiding IPMA certificering Coaching Algemene voorwaarden

Home > Diensten > Coaching

COACHING

Coaching is in onze visie een werkwijze waarbij de projectmanager voordelen kan behalen uit alternatieve ideeën en meningen (en de achterliggende redenen) die worden aangedragen door een ervaren coach en mentor.
Coaching door iTeam Interim Professionals™ in “mind opening” en niet instructief. Het is niet onze insteek om te doceren maar willen juist aanmoedigen om te leren van eigen gedrag. Dit leidt in onze visie tot de meest bevredigende resultaten. Juist door het delen van ideeën en visies met de coach wordt zal de kandidaat beter in staat zijn om goede beslissingen te nemen.
Deze één op één coaching is daarmee een zeer effectieve wijze om talenten te ontwikkelen. Onze focus richt zich bij onze coaching op projectmanagers die een beperkte ervaring hebben in het leiden van complexe projecten in verschillende situaties en omgevingen.

Mentoring daarentegen kan zeer effectief zijn bij ervaren projectmanagers welke het op prijs stellen om project issues en problemen te spiegelen met gelijkwaardige ervaren projectmanagers.